Samen actief genieten

De teambuildingsactiviteiten vindt u terug bij "Stel zelf samen ".  Bent u op zoek naar een gevarieerd groepsprogramma waarbij het gaat om samenwerking en communicatie in een ontspannen sfeer, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij bieden u een scala aan activiteiten. Het uitgangspunt is steeds dat iedereen moet kunnen meedoen en dat er voldoende ruimte is voor recreatieve beleving. Elke teambuilding bestaat uit een serie uitdagende opdrachten die u samen met uw groepsleden uitvoert. De ene keer moet u met speciale materialen iets construeren, dan weer een afstand overbruggen, een hindernis overwinnen of een probleem oplossen. Sommige opdrachten doen een beroep op fysieke kwaliteiten, andere opdrachten vragen om creativiteit of mentaal doorzettingsvermogen. Bij alle opdrachten is het echter noodzakelijk om samen te werken. Het is nagenoeg niet mogelijk dat één of enkele teamleden de opdracht alleen kunnen uitvoeren. Iedereen moet en kan meedoen!

Naast arrangementen en programma's met een teambuildingskarakter bieden wij een brede range aan activiteiten en programma's aan in het kader van "actief genieten in Zuid-Limburg". Voor elk wat wils: rijwieltochten door Zuid-Limburg en haar Heuvelland, PDA games en tochten, city events in Maastricht, Gulpen of Aken, avontuurlijke activiteiten, culturele of educatieve programma's, wandeltochten, oriëntatietochten of teambuilding.
Ga voor een gevarieerd activiteiten programma of stel een gevarieerd keuzeprogramma samen.

Bekijk meer losse activiteiten programma's op www.bedrijfsuitje-in-limburg.nl.